Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Tid att Leda-Dubai 2018

november 17 - november 24

48000kr

Evenemang Navigation

Tid att Leda-Dubai 2018

Ta ditt ledarskap och ditt liv till nya höjder!

Utbildningsvecka med Anders Haglundpersonligt ledarskap

 November 2018 i DUBAI

Utbildningen omfattar ledarskap, personlig utveckling, försäljning, hälsa och prestationspsykologi.

  • LifeVisions mest exklusiva ledarskapsprogram.
  • Bli den typ av person som andra naturligt vill följa.
  • Lär dig hur du transformerar din förmåga att göra en positiv skillnad för ditt företag, dig själv och andra.
  • Bli en bättre ledare oavsett vilken position du har.
  • Skapa inre såväl som yttre framgång.

Du som väljer att följa med på denna resa får en unik möjlighet att tillbringa den mest transformativa tiden i ditt liv och få ta del av all den kunskap som Anders har samlat på sig under sina 20 år som framgångscoach, mental rådgivare och föreläsare/utbildare.

Veckan handlar om de mest livsförändrade principerna för framgång och livskvalitet. Ytterligare plus är att du även får lära av likasinnade människor i en femstjärnig miljö i en av världens mest spännande och expansiva platser.

Vi har ett ett begränsat antal platser – vill du försäkra dig om en plats så skicka en intresseanmälan till Karin redan nu!

KLICKA HÄR för att ladda ner din inbjudan. 

I inbjudan hittar du upplägg, veckans schema, vitsord från tidigare deltagare samt mer information. 

Jebel Ali Beach Hotel & Resort, Dubai.

Några av våra alla vitsord

”Veckan i Dubai var magiskt bra. Efter utbildningen har jag en så mycket härligare tillvaro på mitt företag på grund av att jag är mindre stressad och mer reflekterande vilket leder till bättre beslut inom alla områden. Istället för att oroa mig litar jag på mig själv när jag behöver ta beslut när jag nu väl förstått hur vi alla mentalt fungerar.

En bonus var att få diskutera och dela insikter med övriga kursdeltagare och även att vistas på det fantastiska hotellområdet med fräsch, nyttig mat i lugn, vacker miljö på lagom avstånd från Dubais puls. Tid att Leda-utbildningen är den bästa investering jag gjort hittills, både sett till företaget och genom att utveckla mig själv som ledare. Det betalar tillbaka sig på ALLA områden i mitt liv!”

Jessica Peterson
VD/Ägare, Gourmet Sofie

”Jag har länge haft kunskapen om hur tankarna påverkar mig och mitt beteende, men har inte riktigt haft förmågan att ändra på det. Veckan i Dubai tog mig från kunskap till förståelse om hur jag kan förändra mitt tillstånd och gav mig insikt i hur viktigt ett liv i mental och fysisk balans är, för att ge mig de rätta förutsättningarna för framgång både inom mitt arbete men också privat.”

Ulf Hedlund Manager Vopak EMEA, Nederländerna

”Da jeg hørte om kurset i Dubai ble jeg veldig nysgjerrig. Sjekket litt rundt og hørt at Anders hadde fått meget gode tilbakemeldinger på tidligere treninger så da bare tok jeg sjansen. Det har jeg aldri angret på. I løpet av mine 20 år i legemiddelbransjen og 10 år som Coach så har jeg aldri noensinne lært så mye i løpet av 5 dager. Med det mener jeg at jeg visste mye, kunne mye og forstod mye i forkant, men hadde aldri satt i et slikt system som Anders gjør. På den måten ble innsiktene veldig klare og det som før var kunnskap ble nå visdom. Jeg har etter denne treningen i november 2014 endret veldig mye av måten jeg jobber på på bakgrunn av akkurat denne innsikten. Resultatene mine har også fått en boost. På mange måter så kan jeg si at jeg har fått en helt ny hverdag og den utvikler seg løpende.

I ettertid av treningen har vi hatt kontakt og flott oppfølging både på kost og forståelse av det vi jobbet med og en gjenforening etter 6 mnd. var også en suksess. Ny innsikt og enda større forståelse.

Så om du vurderer å bruke penger og tid på deg selv i år så anbefaler jeg deg dette. Det vil gi deg verktøy og visdom som du bare kan drømme om. Realiser drømmen din! Ta gjerne kontakt med meg om du vil høre mer om hvilke fordeler og tanker jeg har rundt min erfaring med dette.”

Jan-Ove Sjøholt

Daglig leder InZight AS, 91345066

Detaljer

Börjar:
november 17
Slutar:
november 24
Pris:
48000kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Lifevision
Telefon:
033-140070
E-post:
karin.haglund@lifevision.se
Webbplats:
http://lifevision.se

Plats

Dubai
Sheikh Zayed Exit Road 13
Dubai, Förenade Arabemiraten
+ Google Map