Bättre än du kan tänka dig!

Har du någon gång tänkt att du har det så bra att du faktiskt BORDE MÅ BÄTTRE? Känt att du har mycket mer inom dig, men att du inte riktigt får fram det? Då är det här rätt seminarium för dig!

För oavsett om det handlar om ett möte där du vill hitta de rätta orden, eller en krissituation där det krävs mental skärpa, så skulle det göra all skillnad i världen att veta hur vi lockar fram vårt bästa just då.

Så vad är det som gör att vissa människor lyckas med detta medan andra får kämpa så snart det drar ihop sig? Vilken är hemligheten till att kunna locka fram sitt bästa – när det gäller som mest?

Jo, det finns något i oss som vi alla har tillgång till i varje ögonblick. Något som är så enkelt och grundläggande att vi knappt tittat i den riktningen. I samma stund som vi inser detta, förstår vi att allt som har hållit oss från vår fulla potential är ett oskyldigt missförstånd…

 ”En enda genuin insikt är allt du behöver för att lyfta ditt liv till helt nya höjder.”

”Det här var nog det allra bästa jag varit på! Anders gjorde ett mycket starkt intryck på mig både med sin person och sitt budskap. Det här kommer jag minnas.”

Jan-Erik Skyman, VD, KaVo Scandinavia AB

”Anders är en av få verkligt inspirerande föreläsare med verklighetsnära, konkreta exempel tillsammans med massor av medryckande humor. Tack än en gång!”
Mathias Kristiansson, Affärsarkitekt, Telge AB

”Ett kanonseminarium! Enkelt, lättförståeligt och mycket träffande, speciellt jag som är både chef och trebarnsfar…;-) Kan verkligen rekommendera detta till andra och kommer säkert tillbaka till er!
Anders Linnarsson, Logistikchef, Indiska Magasinet AB

Information

Datum: 2013/10/17
Tid: 13.00 - 17.00
Var: Finlandshuset Konferens, Snickarbacken 4, Stockholm
Pris: 1695:- + moms (gå 4 betala endast för 3)

Biljetter / Anmälan

lotta@seminardesign.se
Tel: 08-611 21 30

Köp din biljett här!

Dela

Dela gärna med dig av detta seminarium via Facebook, Twitter eller e-post genom att klicka på ikonerna nedan.